Namnlappar för barnkläder

Namnlappar för barnkläder

Namnlappar för barnkläder är en bra investering, eftersom de kan hjälpa till att förhindra förluster av klädesplagg. Dessa namnlappar är också en utmärkt möjlighet att försäkra sig om att ditt barn alltid har med sig sina kläder när de är på väg till skolan eller för lektioner.

 

En bra sak med namnlappar är också att du kan skräddarsy dem för att passa din egen stil och smak. Du hittar namnlappar i olika former, storlekar och färger. Dessutom finns det även möjlighet att trycka på dem med barnens namn eller andra motiv.

 

Namnlappar är en mycket användbar investering för alla föräldrar och kan hjälpa till att se till att ditt barn alltid har med sig sina kläder.

 

Namnlappar från Minietiketter.se

Hos minietiketter.se kan du beställa namnlappar för barnkläder. Vi har ett stort utbud av olika namnlappar och är vi trycker och producerar allt själva för att hålla både snabba leveranstider och bra priser. Du kan välja mellan olika typer av namnlappar, trycka på dem med barnens namn eller annat motiv och även välja mellan olika färger.

 

Våra namnlappar finns i flera storlekar och de mest populära är våra avlånga namnlappar som är 13 x 40 mm stora och fäster på de flesta material. En annan rolig namnlapp är våra minietiketter som, precis som namnet antyder är anpassade för riktigt små saker och ting och mäter 6 x 20 mm.

Alla våra namnlappar kan ändras i utseende, färg och med roliga motiv och design-editorn har vi ansträngt oss för att göra så enkelt för barnen själva att hjälpa till med, något vi varmt rekommenderar!

 

 

 

Tillbaka till blogg