Namnlappar, små lappar gör stor nytta!

Namnlappar, små lappar gör stor nytta!

Namnlappar för att märka skor, kläder och saker

Namnlappar och etiketter är något som alla föräldrar behöver. Oavsett om du har ett barn på förskolan eller dagis så gör namnlappar och etiketter det enklare att hålla reda på dina barns saker. På minietiketter.se kan du enkelt skapa namnlappar och etiketter för alla dina barns kläder, skor och saker eller varför inte inför skolstart eller vinterkläderna.

 

Vad är namnlappar?

Namnllappar är små självhäftande etiketter med tryckt namn och/eller logotyp. Namnlapparna monteras enkelt på olika saker som du vill märka och hålla reda på, exempelvis kläder och skor, barnleksaker, nappar, datorskal och mycket mer.

Våra namnlappar är tåliga i tvättmaskin och torktumlare och håller i många år, något som är extra praktiskt när man har flera barn då namnlapparna kan användas igen och igen.

Det finns flera storlekar att välja bland beroende på vad ändamålet är. Större etiketter för tydlighet, mini-etiketter för små saker och våra populäraste namnlappar där även förnamn, efternamn och telefonnummer kan få plats.

Se vårt sortiment här:

Namnlappar

Minilappar

Stora namnetiketter

 

Enkla att använda namnlappar

Våra namnlappar är strykfria namnlappar, det innebär att du slipper påvärmning av namnlapparna utan de kan enkelt tas loss från arken och appliceras på ytan.

 

Hur väljer jag figur och motiv till mina namnlappar?

När du skapar namnlappar på minietiketter.se så väljer du först storlek och figur på namnlappen, sedan skriver du in den text som du vill ha på namnlappen. Sedan är det bara att beställa namnlapparna och vi erbjuder alltid fri frakt!

 

En nyhet som är extra rolig för barnen är att de nu kan välja mellan flera olika figurer när de skapar namnlappar. Motiven är noga utvalda för att passa både till tjejer och killar i olika åldrar.

 

Kolla in vårt sortiment av namnllappar på minietiketter.se!

Tillbaka till blogg