Namnmärkning

Namnmärkning

Det finns flera fördelar med namnmärkning och namnetiketter för barn. Den kanske mest uppenbara fördelen är att det hjälper att hålla koll på ditt barns tillhörigheter. Oavsett om ditt barn är i skolan, på lägret eller hemma hos en vän kan det hjälpa till att se till att de kommer hem på ett säkert sätt med sitt namn på sina tillhörigheter.

Fördelar med namnmärkning och namnlappar

En annan fördel med namnlappar och etiketter är att de kan hjälpa ditt barn att känna sig mer bekväm och självsäker i nya situationer. Om ditt barn till exempel börjar i en ny skola eller ska sova för första gången kan det hjälpa dem att känna att de tillhör och är en del av gruppen att ha sitt namn på sina tillhörigheter.

 

Slutligen kan namnlappar och etiketter också vara ett roligt sätt att sätta en personlig prägel på ditt barns tillhörigheter. Oavsett om du väljer att ha sin favoritkaraktär eller design på deras namnbricka eller etikett, eller om du väljer något mer enkelt och diskret, kan namnlappar och etiketter hjälpa till att få ditt barns tillhörigheter att kännas som sina egna.

 

Här hittar du våra egna namnlappar och etiketter i flera olika storlekar och vi har gjort vår butik så barnvänlig som vi kan och ett tips är att låta barnen själva vara med och bestämma hur lapparna ska se ut!

Tillbaka till blogg